Brittas pensionat

Är du sugen på att koppla av, njuta av den svenska naturen och äta god mat? Då är Brittas pensionat i Härads i Norrbotten väl värt ett besök. Många som besökt pensionatet, som ägs av Britta Jonsson Lindvall, säger att det är som att göra en tidsresa. I det gamla huset är rummen välbevarade, och i några sitter till och med tapeter från 50-talet kvar på väggarna. Det är också från perioden 30- till 50-tal som man hämtat inredningen. Här får du verkligen en chans att koppla av och riktigt njuta.

Mat på pensionatet

Förutom att njuta av den fantastiska miljön på pensionatet, så kan du även äta riktigt god mat här. I restaurangen serveras främst delikatesser från Norrland samt traditionell svensk husmanskost. Är du sugen på något mer exotiskt kan du istället besöka Ann-Kristin Dionissiu, en annan eldsjäl som omvandlade rucklet till pensionat – i grekland. På Brittas pensionat kan du till exempel bli serverad en god älgstek eller röding. Man serverar även en riktigt trevlig lunchbuffé. Även restaurangens inredning går i samma stil som pensionatet i övrigt, det vill säga i 30- och 50-tal. Här kan du med andra ord både njuta av maten och atmosfären.

Åk på konferens

Om ditt företag planerar en konferens så är Brittas pensionat ett riktigt bra alternativ. Pensionatet ligger beläget i naturskön miljö nära Luleälven. Så här finns alla möjligheter till roliga utomhusaktiviteter. På pensionatet står man dessutom gärna till tjänst när det gäller att ordna olika teman för konferensen. Man kan ta upp till 20 konferensgäster på en och samma gång. Ett stort plus är att man som konferensgrupp får ha anläggningen helt för sig själv. Man kan alltså arbeta totalt ostört och koncentrerat här. Efter en lång dags arbete och aktiviteter kan man sedan koppla av med en god middag i den fina restaurangen.